Ochelari ciclism

 Ochelari ciclism 

Ochelarii de soare pentru ciclism sunt usori, au lentile interschimbabile si un camp vizual mare, astfel incat sa nu-ti obstructionezi vederea, indiferent de modul in care pedalezi si de vremea de afara. Este intotdeauna o idee buna sa verificati daca ochelarii va vin bine pe cap si sa va asigurati ca ochelarii de soare se potrivesc si cu casca.

Fluxul de aer (sau lipsa acestuia) va depinde de alegerea ochelarilor, unele modele limitand fluxul de aer pentru a fi mai potrivite pentru conditiile de frig si ochi sensibili. In schimb, altele vor creste fluxul de aer pentru a va mentine rece in conditii calde. Cand evaluati ochelarii de soare pentru fluxul de aer, asigurati-va ca exista o cantitate suficienta de aer care sa previna aburirea lentilelor.

Cand evaluati lentila, asigurati-va ca aceasta are protectie 100% (UV) pentru a reduce expunerea la razele ultraviolete daunatoare. Unii ochelari de soare high-end vor avea lentile polarizate care reflecta lumina reducand stralucirea si iritarea ochilor. Lentilele fotocromatice (alias lentile de tranzitie) se adapteaza la schimbarea contrastului mai bine decat lentilele non-fotocromatice, facand tranzitia de la lumina la intuneric (si invers) mai buna.

Asigurati-va ca acordati o atentie deosebita campului vizual oferit de o pereche de ochelari de soare.


Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 21Lei
  • 300Lei
Brand
In stoc