Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Motoare e-Bike

 Motoare eBike 

Bicicleta electrica este propulsata de un motor electric. Majoritatea motoarelor electrice pentru biciclete sunt situate in zona angrenajului pedalier. Denumite uneori mid-drive, motoarele electrice sunt foarte puternice, ofera o senzatie naturala de mers si ajuta la echilibrarea centrului greutatii a sistemului e-bike.

Motorul electric ofera asistenta la pedalare pana la o viteza de 25 km/h, limita legala, iar ciclistii pot alege din mai multe moduri (turbo, sport, tur, eco, etc) pentru a conserva autonomia sau pur si simplu pentru a oferi mai multa putere atunci cand este necesar. Pentru a facilita senzatia de rulare, motoarele electrice pentru biciclete masoara cuplul, viteza si acceleratia de mai multe ori intr-o secunda, rationaland puterea in consecinta. Acest lucru asigura o interactiune perfecta intre ciclist si bicicleta.


Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 53Lei
  • 3840Lei
Brand