Funduri pentru taiat 

Fundurile pentru taiat sunt o parte importanta a oricarei bucatarii, deoarece sunt folosite pentru a proteja blatul de bucatarie si pentru a facilita pregatirea alimentelor. Acestea sunt de obicei fabricate din materiale dure, cum ar fi lemnul, plasticul dur sau marmura, pentru a rezista la taiat si frecat.

Atunci cand alegeti un fund pentru taiat, trebuie sa luati in considerare dimensiunea, materialul si tipul acestuia. Pot fi fabricate din diferite tipuri de lemn, cum ar fi stejarul, bambusul sau din plastic dur, cum ar fi policarbonatul sau melamina. Fundurile pentru taiat din lemn sunt mai durabile, iar cele din plastic sunt mai usoare si mai usor de curatat.

De asemenea, ar trebui sa luati in considerare dimensiunea lui pentru a se potrivi cu nevoile dvs. Fundurile pentru taiat pot fi de dimensiuni diferite, mici, pentru a taia o singura leguma la mari pentru a taia carne sau peste. In plus, ar trebui sa luati in considerare stilul fundului pentru taiat pentru a se potrivi cu decorul bucatariei dvs.

DAX-445583
În stoc furnizor: 14 Produs(e)
127,00 Lei
Acest tocător practic din bambus pentru acoperirea aragazului, de la HI, este un obiect obligatoriu pentru fiecare bucătărie. Folosiți-l pentru a tăia carnea, a toca legumele sau pentru a porționa fructele! Aplicație largă: Placa poate fi folosită ca tocător. Datorita dimensiunilor sale,...
Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 127Lei
  • 127Lei
Brand (1)
Culoare
Material
Cele mai populare