Frane hidraulice

 Frane hidraulice 

Franele hidraulice sunt reperul absolut cand vine vorba de puterea maxima de franare! Franele hidraulice beneficiaza de un sistem de franare etans, adica nicio murdarie nu poate patrunde din exterior. Aceasta inseamna ca performanta de franare a unei frane hidraulice este constant ridicata – chiar si in conditii grele (noroi, umiditate mare, praf, etc)..

In interior, uleiul este folosit ca lichid de frana. Uleiul nu este compresibil, adica aceeasi cantitate de ulei ocupa intotdeauna aceeasi cantitate de spatiu. Acest lucru permite o transmisie de putere fara pierderi. Franele cu disc hidraulice pot fi astfel actionate cu un efort deosebit de mic si sunt, de asemenea, dozate fin. Cand maneta de frana este apasata, uleiul trece prin conducta, pistoanele etrierului preseaza placutele spre discul de frana si astfel se dezvolta puterea de franare.

La franele hidraulice, placutele de frana se regleaza automat. Pe masura ce placutele se uzeaza, acestea se deplaseaza spre interior, catre discul de frana, pastrand o distanta constanta. Aceasta caracteristica este foarte confortabila si ofera siguranta suplimentara, deoarece va puteti baza pe intreaga putere de franare.

Frane hidraulice

  • Puterea maxima de franare 
  • Puterea de franare foarte usor de dozat
  • Intretinere redusa: placutele de frana se regleaza automat. Acest lucru asigura performante optime de franare in orice moment
  • Functionare etansa: murdaria si umezeala nu pot patrunde din exterior
  • Defectiunile franelor hidraulice se remediaza in ateliere specializate


Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie