Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Biciclete Urbane - Hibride

 Biciclete Urbane - Hibride 

Bicicletele Hibride (Cross si Trekking) sau bicicletele de naveta, asa cum mai sunt ele cunoscute, sunt un amestec intre bicicleta de sosea si bicicleta montana. Ele va ofera posibilitatea de a face un pic din toate. Ce sacrifici in termeni de specialitate, castigi prin a putea face ceea ce vrei, cand vrei.

Diferentieri: Bicicletele Hibride au ghidon drept, scurt, fara rise, pentru o manevrabilitate mai buna. Unele modele au suspensie fata pentru a amortiza denivelarile usoare de pe sosea, iar altele nu. Bicicletele Hibride sunt concepute avand in vedere versatilitatea si confortul, deci, au geometria confortabila a bicicletelor montane, dar cu anvelope mai inguste. Anvelopele pot fi inlocuite cu unele mai balonate (in limita permisiva a cadrului) daca doriti sa faceti un pic de off-road sau mai putin balonate - slick, daca faceti naveta pe asfalt.

Alegeti sa cumparati o bicicleta Hibrida, daca: utilizarea principala a bicicletei este naveta si/sau pedalatul in oras, precum si ocazional mersul pe sosele montane.

Alegeti sa nu cumparati o bicicleta Hibrida, daca: doriti sa pedalati pe drumuri foarte denivelate sau pe trasee montane, cat mai abil posibil. Pentru astfel de trasee va recomandam un MTB.


01RO2124631
in stoc
1.399,00 Lei
BrandRomet Inaltime ciclist120-145 cm Marime roti24" MaterialAluminiu Rapoarte transmisie3x7 pinioane Sistem franarePe janta (mecanic) TransmisieCu viteze FurcaFixa
Filtreaza produsele
Inaltime ciclist
Pret

Lei  –  Lei

  • 1399Lei
  • 1399Lei
Brand
Marime roti
Material
Furca
Transmisie
Sistem franare
Rapoarte transmisie