Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD
Tu iti alegi modelul de bicicleta, noi o livram prin curier,
montata si reglata complet, gata de utilizare.

Biciclete Electrice

Bicicletele electrice sunt, asa cum sugereaza si numele, electrice, cu motor asistat. Chiar daca sunt mai grele decat bicicletele clasice (din cauza bateriei si a motorului electric), veti fi foarte multumit de achizitie. Cand incepeti sa pedalati, motorul intra in sarcina si o sa va bucurati de o impingere, ca si cand ati avea vantul din spate, ceea ce inseamna ca puteti pedala oriunde, intr-un ritm constant, fara sa transpirati. 

Cele mai populare modele sunt biciclete electrice hibride (e-bike City sau e-bike Trekking), dar si bicicletele electrice de munte (e-MTB Hardtail sau e-MTB Full Suspension) sunt, de asemenea, populare pentru cei care adora coborarea, dar nu sunt atat de pasionati de urcare. Nu trebuie sa ignoram nici bicicletele electrice pentru sosea (e-bike Sosea)

Desi ne dorim sa vindem biciclete electrice tuturor, intelegem ca acestea nu sunt pentru toata lumea. La fel ca toate „lucrurile noi”, exista unii oameni care nu vor fi niciodata convinsi ... sau cu siguranta nu la inceput. Ceea ce stim este ca cererea pentru astfel de biciclete este in crestere. In fiecare an, bicicletele electrice devin din ce in ce mai populare, mai accesibile si mai acceptate, atat de ciclistii profesionisti, cat si de cei incepatori.

Diferentieri: o bicicleta hibrida, montana sau rutiera, cu baterie si motor.

Alegeti sa cumparati o bicicleta Electrica, daca: doriti sa parcurgeti o distanta de doua ori mai mare, cu jumatate din efort.

Alegeti sa nu cumparati o bicicleta Electrica, daca: doriti sa „simtiti efortul” si sa dezvoltati o musculatura de otel.