Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD
Tu iti alegi modelul de bicicleta, noi o livram prin curier,
montata si reglata complet, gata de utilizare.

Biciclete de Sosea

Dupa cum sugereaza si numele, bicicletele de Sosea sunt concepute pentru a circula pe drumuri asfaltate. Poate va intrebati, nu toate bicicletele pot rula pe asfalt? Sigur ca da! Doar ca bicicletele de Sosea (Cursiere, Cyclocross, Gravel) sunt optimizate pentru a face ciclismul rutier cat mai eficient posibil.

Acestea sunt concepute pentru a ajuta ciclistii sa profite la maxim de drum, gratie geometriei cadrului, latimea anvelopelor si greutatea componentelor. Si doar in caz ca va intrebati: Oare pot cumpara o bicicleta de Sosea, cu anvelope subtiri si sa o transform intr-o bicicleta montana, punand cauciucuri cu balonaj mare? Din pacate, asa ceva nu este posibil.

Diferentieri: un cadru usor, anvelope subtiri, ghidon curbat care ofera mainilor mai multe pozitii de sustinere si un raport de transmisie gandit pentru viteza (adica angrenajul pedalier si pinioanele sunt configurate pentru a va ajuta sa mergeti foarte repede, daca picioarele si plamanii sunt la indemana).

Alegeti sa cumparati o bicicleta de Sosea, daca: doriti o bicicleta rapida si eficienta pe drumuri asfaltate, pentru deplasari pe distante lungi, concursuri sau distractie.

Alegeti sa nu cumparati o bicicleta de Sosea, daca: doriti sa o scoateti de pe drumul asfaltat. Nu veti putea folosi cu adevarat o bicicleta rutiera pe un alt tip de drum, in afara drumurilor asfaltate. Drumurile inghetate pot fi, de asemenea, o problema pentru bicicletele rutiere.