Componente e-Bike

 Baterii eBike 

Bateriile determina autonomia unei biciclete electrice, timpul de incarcare precum si modul in care se descurca o bicicleta datorita pozitiei bateriei pe cadru.

Producatorii ofera trei tipuri de baterii: 

Bateria integrata in cadru

Designul subtire si compact le permite producatorilor de biciclete electrice sa integreze perfect bateria in cadru. Numite si PowerTubes, Bosch ofera versiuni de 400, 500, 625 si 750 wH (Watt-ora se refera la numarul de wati care pot fi livrati intr-o ora). Veti gasi baterii integrate ca acesta pe bicicletele electrice de munte de ultima generatie.

Bateria fixata pe cadru

Mai voluminoase decat o baterie integrata, bateriile de cadru stau pe sau in tubul oblic al unei biciclete. Bosch numeste aceste PowerPack si le produce in 300, 400 si 500 wH. Bicicletele electrice hibride, bicicletele electrice de munte si chiar bicicletele electrice pliabile folosesc acest tip de baterie.

Bateria de portbagaj

Pentru a monta si demonta bateria mai usor, Bosch a proiectat bateria de portbagaj - situata deasupra rotii din spate, dar sub portbagaj. Din nou, in versiunile de 300, 400, 500 wH, cautati o baterie ca aceasta pe bicicletele hibride electrice.


Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie