Anvelope biciclete

 Anvelope 

Avem o gama cuprinzatoare de anvelope pentru biciclete de oras, sosea, munte, hibride sau gravel, care aduc mai multa performanta si tractiune oricarei calatorii. De la optiuni de anvelope versatile, rezistente la perforare, pana la anvelope aerodinamice de curse rutiere sau anvelope pentru biciclete montane cu calea de rulare mai agresiva.

Majoritatea bicicletelor au anvelope cu camere de aer la interior. Cea mai noua tehnologie se gaseste in anvelopele fara camera (tubeless), care sunt acum disponibile pe anumite biciclete montane si, in curand, si pe modelele de drum/sosea. Aceste anvelope sunt similare ca design cu anvelopele de automobile prin faptul ca nu exista camera in interior. In cazul anvelopelor tubeless pentru biciclete, anvelopa si janta actioneaza ca un sistem de etansare a anvelopei si astfel se mentine aerul in interior. Avantajul anvelopelor fara camera este capacitatea acestora de a lucra la presiuni mai mici cu un risc foarte mic de aplatizare, chiar si pe terenuri extreme. In plus, anvelopele mai moi ofera mai mult control si o calatorie mai lina. Desi aceste anvelope necesita kituri de reparatii speciale, sunt mai putin predispuse la perforare decat anvelopa conventionala.

Al treilea tip de anvelopa pentru bicicleta este anvelopa tubulara. Acestea sunt anvelope de specialitate gasite pe bicicletele rutiere (cursiere) de ultima generatie si concepute in principal pentru concursuri. Se numesc tubulare deoarece au un profil rotund, tubular. De asemenea, anvelopele tubulare sunt mai usoare decat anvelopele conventionale, ceea ce inseamna o acceleratie si sprint putin mai bune.  

Cand aveti nevoie de anvelope noi, primul lucru care trebuie stiut este dimensiunea pe care trebuie sa o cautati. Pentru a determina acest lucru, uitati-va pur si simplu la partea laterala a anvelopei, unde veti gasi un marcaj cu dimensiunea anvelopei. Dimensiunile comune includ 26 x 1,5; 26 x 2,0; 700 x 25c si 27 x 1 1/4, etc.

Primul numar (de exemplu, „26” sau „700” sau „27”) indica diametrul anvelopei si al rotii. Al doilea numar ("1,5", "2,0", "25c" si "1 1/4") se refera la latimea anvelopei. Ex: 1,5 inci; 2,0 inci; 25mm; si 1 1/4 inch; si asa mai departe.


Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie