Antifurturi - Lacate

 Antifurturi - Lacate 

Exista o gama larga de lacate pentru biciclete, de la antifurturi subtiri, usoare, pana la lanturi si cabluri groase. Alegerea lacatului potrivit pentru bicicleta presupune gasirea echilibrului perfect intre securitatea ridicata, greutate si pret. In multe cazuri, cele mai sigure incuietori pentru biciclete sunt cele mai grele si mai scumpe. Cu toate acestea, cu ajutorul tehnologiei care se imbunatateste in fiecare zi, exista acum lacate de bicicleta din ce in ce mai usoare si mai sigure.

Luma ofera unele dintre cele mai bune antifurturi pentru biciclete de pe piata folosind experienta lor in a construi cele mai dure sisteme de securitate din lume. Multe dintre incuietorile lor se pliaza perfect pentru o depozitare usoara, fie pe bicicleta, fie in geanta. Lacatele in forma de U sunt, de asemenea, considerate ca incuietori foarte greu de taiat. Metalul lor intarit le fac foarte dificil de taiat chiar si cu polizoare unghiulare.

Puteti sa alegeti lacate de bicicleta cu cheie, sau daca nu vreti sa aveti grija cheilor, alegeti un antifurt de bicicleta cu cifru. 


Filtreaza produsele
Pret

Lei  –  Lei

  • 46Lei
  • 95Lei
Brand
In stoc