Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

5 motive pentru a-ti cumpara bicicleta de la Maryon

16/10/2021
Cumpara o bicicleta de la Maryon

Atunci cand doriti sa va cumparati o bicicleta noua, indiferent ca sunteti ciclist incepator sau un profesionist experimentat, vreti sa primiti un produs adecvat de la oameni care stiu despre ce vorbesc. Iata 5 motive ca sa cumparati bicicleta de la noi:

1. Alegerea: Oferim biciclete de la branduri renumite (Merida, Specialized, Kross, WTP, Cross, Rockmachine, Romet, Haro, Sprint). Recomandam cu incredere bicicletele pe care le comercializam, deoarece, o mare parte dintre acestea au fost testate chiar de noi si suntem pregatiti chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

2. Sfaturi oneste: In magazinul Maryon primiti sfaturi de la ciclisti experimentati, carora le place sa impartaseasca experientele lor si se mandresc cu oferirea de sfaturi utile. De asemenea, va putem oferi recomandari pertinente in ceea ce priveste repararea si intretinerea bicicletei, sau unul dintre mecanicii nostri (calificat si instruit de marii producatori de componente) se poate ocupa de bicicleta dvs.

3. Integritate: Preferam sa pierdem vanzarea decat sa-ti vindem o bicicleta cu dimensiunea gresita. Misiunea noastra este sa fim unul dintre cele mai de incredere magazine de biciclete din Romania si, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, suntem mandri ca va putem oferi in continuare serviciile noastre, fara a face rabat la calitate.

4. Toate stilurile de biciclete: Drum clasic, rutier sau poteci de munte? Indiferent de starea drumului pe care ti-ai propus sa pedalezi, dispunem de o gama larga de biciclete pentru diferite stiluri de ciclism. Intra in legatura cu unul din consultantii Maryon, pentru a afla ce model de bicicleta ti se potriveste cel mai bine.

5. Testarea: Incercati inainte de a cumpara. Periodic, in showroom-ul Maryon, au loc campanii de testare pentru modelele noi de biciclete. Inscriete la newsletter si vei fi informat in timp util despre campaniile de testare, oferte promotionale si alte beneficii.

Spor la pedalat!