Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Livrare gratuita pentru trotinete

Magazinul nostru online ofera transport gratuit in cele mai bune conditii de livrare pentru trotinetele cu valoarea mai mare de 1000 Lei. Profita chiar acum de aceasta oferta si economiseste banii platiti pe transport. Produsele achizitionate vor fi livrate pe cheltuiala noastra.

Bucura-te de un ride la viteza mare doar printr-o impingere! Cu o platforma mare, cadru si roti pentru adolescenti si adulti, Razor E300 este cea mai rapida trotineta electrica - atingand viteze de pana la 24 kph. Aprinde butonul si simte bucuria puterii electrice.

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete Model A. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse.

Atentie: Trotinetele achizitionate cu plata in rate nu beneficiaza de transport gratuit!

Promotia expira in:

Perioada promotiei: De la 15/05/2022 pana la 15/08/2022