Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. SUNT DE ACORD

Display-uri e-Bike

 Display eBike 

BOSCH KIOX 300

Kiox 300 are un afisaj color, compact, cu un numar nelimitat de functii. Pentru 2022, Bosch a actualizat radical Kiox-ul. Unitatea de afisare color ofera toate informatiile esentiale, iar schimbarea modurilor de condus este acum si mai usoara cu noua telecomanda LED insotitoare.

O alta caracteristica noua a Kiox 300 este capacitatea sa de a actualiza firmware-ul bicicletei fara fir. In acest fel, atunci cand Bosch anunta actualizari pentru utilizatorii sai, acestia pot face upgrade de acasa, fara sa mai viziteze un magazin de profil.

BOSCH NYON

Complet actualizat in 2021, Bosch Nyon ofera tot ce si-ar putea dori vreodata un ciclist: date de calatorie, navigatie, masurarea fitnessului si controlul motorului, dar acum intr-un pachet mai mic si mai compact.

Noul ecran de 3,23" al lui Nyon va arata toate informatiile importante si poate fi personalizat cu usurinta cu 30 de valori diferite si trei sugestii de design.

BOSCH PURION

Purion este cel mai mic dispozitiv Bosch, care afiseaza starea de incarcare, viteza, modul de rulare, autonomia, distanta de parcurs si distanta totala. Montat frumos la capatul ghidonului, Purion este usor de manevrat cu degetul mare.

BOSCH INTUVIA

Bosch Intuvia afiseaza toate informatiile cheie. Este usor de citit, chiar si in conditii de lumina slaba, iar un port USB va permite sa va incarcati dispozitivele din mers.


Pentru moment, nu exista produse disponibile in aceasta categorie