Noi, Maryon.ro, trimitem e-mailuri legate de contul dvs. (cum ar fi notificari de starea comenzii, emailuri de resetare parola, etc), la adresa de e-mail furnizata. Din acest motiv, avem nevoie sa stocam adresa de e-mail atat timp ce veti ramane clientul nostru.
Informatiile din sectiunea facturare/livrare se vor mai trimite la firma de curierat GLS Curier (pentru generarea AWB-ului) si, dupa caz, catre procesatorul de plati electronice Netopia Mobilpay, pentru facilizarea platilor cu Cardul de debit sau credit. Apreciem confidentialitatea datelor dumneavoastra, astfel incat accesul la date este necesar doar pentru a procesa comenzile primite.
Daca decideti sa nu mai utilizati magazinul nostru si doriti sa stergem datele dvs. personale din baza noastra de date (sau daca doriti sa obtineti toate datele dvs. personale pe care le avem), va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@maryon.ro.
In cazul in care credeti ca datele dvs. cu caracter personal a fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul de a depune o sesizare la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati de Regulamentul General UE pentru protectia datelor, ca sa va instiintam despre acest drept; Nu intentionam in nici un fel sa abuzam de datele dvs. personale.
„Cat timp imi va tine bateria?” Adevarata intrebare este, totusi, nu cat dureaza bateriile, ci cat de mult TREBUIE sa dureze bateriile. Bateriile au trei masuri distincte ale duratei de viata (durata de functionare, durata de valabilitate si durata ciclului de viata), iar fiecare tip de chimie a bateriei are un raspuns diferit (alcalin, litiu-polimer, etc.). Pentru a raspunde la aceasta intrebare comuna, dar complicata, trebuie sa clarificam sensul fiecarei masuratori a duratei de viata.
Timp de functionare
In mod obisnuit confundat cu durata de viata a ciclului si durata de valabilitate, timpul de functionare se refera la cat timp va functiona o baterie sau un pachet de baterii cu o singura utilizare. Raspunsul la aceasta intrebare depinde in ce dispozitiv este utilizata bateria. AA-urile sau AAA, pot fi folosite in lanterne, lumini de bicicleta, camere digitale, etc. Fiecare dispozitiv consuma o cantitate diferita de energie (watt-ora). Uneori dispozitivele consuma mai multa energie pe masura ce imbatranesc.
Termen de valabilitate
Ca exemplu de valabilitate, puteti cumpara un pachet de baterii de 9V, dar nu le folositi pe toate. Puneti bateriile neutilizate pe „raft” pentru utilizarea ulterioara. Cat timp vor pastra incarcarea in timp ce sunt pe raft se refera la „durata de valabilitate”. Daca acumulatorul este reincarcabil, de exemplu, o baterie radio bidirectionala sau o baterie cu plumb-acid sigilata, durata de valabilitate capata un sens putin diferit. In cazul bateriilor reincarcabile, durata de valabilitate se refera la cat timp poate sta acumulatorul pe raft fara sa se deterioreze, inainte de a-l incarca. Perioada de valabilitate este influentata de umiditate si temperatura. Cu cat mediul de depozitare este mai umed si mai cald, cu atat durata de valabilitate este mai scurta.
Ciclul de viata
Ciclul de viata se refera la cate incarcari si descarcari complete poate fi utilizata o baterie reincarcabila inainte ca aceasta sa nu se mai poata incarca. Descarcarea unei baterii la 50% si incarcarea ei pana la 100% ar fi socotita doar ca 1/2 ciclu de viata. Toate bateriile reincarcabile au un numar fix de cicluri. Pentru bateriile nereincarcabile, cum ar fi cele AA, nu exista un ciclu de viata, astfel incat durata de viata se refera la cat timp va functiona cu o singura incarcare. Ca si in cazul perioadei de valabilitate, calitatea bateriei afecteaza durata de viata a ciclului de incarcare.
Lei – Lei
Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii